10 maj - Det var ett tag sen och mycket har hänt

Nu var det ett tag sedan jag skrev på min blogg och mycket har hänt. Men jag ska bara berätta om den senaste veckan.
Förra måndagen den 2 maj fyllde min älskade Joakim 20 år och fick då av mig en sodastreamer och till råge på allt så skulle jag och mitt lag spela vår första serie match för säsongen. Denna match spelades mot Lammhult hemma på Lenhovda IP och till en början var det en jämn match. Vi hade målchans efter målchans men inget resultat. Och det kändes som att det var som en glasruta bakom målvakten. Efter halvtidsvilan så stod det fortfarande 0-0 och Jonna drog på ett skott och satte 1-0. Därefter rullade 2-0, 3-0 och 4-0 in och vi vann denna match med hela 4-0 men det borde blivit fler med tanke på hur många målchanser vi missade under matchen.

Sen kom onsdagen den 4 maj då det var dags för veckans andra match borta mot hultsjö. En match som vi spelade mycket jämt men som vi kände att vi hade ett litet övertag i. Första målet kom genom simone 0-1 och utökades till 0-2 genom Amanda! Därefter blev det en måltorka och Hultsjö började sätta press på oss. I slutet av andra halvlek reducerade hultsjö till 1-2 och så slutade även matchen.

Därefter kom även fredagen den 6 maj då vi skulle spela vår tredje och sista match för veckan och denna dag var det Sandsbro som var våra motståndare. Vi spelade riktigt bra och tog ledningen med 0-1 genom Simone och efter målet tryckte sandsbro på och pressade riktigt hårt de reducerade även till 1-1 innan pausen och efter pausen körde båda lagen på lika hårt som i första halvleken men utan något vidare resultat. Jessica satte en boll i ribban och Simone med detta hände även för motståndar laget. En jämn match som egentligen Sandsbro borde ha vunnit med tanke på vilken press de satte på oss hela tiden.
Efter denna vecka har vi lyckats samla ihop hela 7 poäng och jag är jättestolt över mina tjejer. Detta avslutades sedan med lagfest hemma hos mig och Joakim och det var verkligen lyckat. Roligt och måste göras om!!!

Nu laddar vi om tills på fredag då vi ska fara till holsby och möta dessa tjejer!! Tummen upp för oss och hoppas på ytterligare tre poäng!!!