22 aug. - Länge sedan sist

Nu är det ett tag sedan jag skrev på bloggen och mycket har ju hänt sedan sist. Jag har hunnit börja jobba på Lingården och till och med hunnit sluta jobba. Det har varit en underbart rolig och givande sommar med mycket skratt och underbara människor. Nu börjar jag snart i skolan också inte många dagar kvar. som sagt är bara två dagar kvar. Och då börjar insparks veckan helt underbart. På onsdag flyttar jag hem till Therese för ett par nätter och fan va roligt vi ska ha det. Jag älskar verkligen detta just nu.

Det är mycket jag längtar till så här nu under hösten, det första är att skolan snart börjar för jag har verkligen saknat att gå i skolan. Pluggis som jag är!! Sedan längtar jag till vi ska ha kräftskiva med familjen om någon helg eftersom vi inte träffar familjen så ofta så är det extra trevligt när det händer något.
Sedan längtar jag tills i får hem vår lilla kattunge Snuttan!! Sötisen själv.. Helt sjukt söt..
Vår söta Snuttan som vi snart ska få!!
Snuttan <3
Efterlängtad kräftskiva preliminärt den 3:e september!

Nu måsta jag bara nämna en sak till som jag längtar till under hösten och det är min och mammas efterlängtade resa till London den 19-22:e oktober. Jag älskar verkligen att jag har bokat allt och att det verkligen att klart. Äntligen!!
Ha det bra allihop!!
Puss & Kram på er!! <3 <3

RSS 2.0