27 jan. - Färdig med en fin födelsedagspresent

Nu har jag pillat med syrrans födelsedags present i flera dagar så jag hoppas att hon kommer att gilla det verk jag har gjort. Med massa minnen hoppas jag att hon blir så glad att det kanske till och med kommer att falla en liten tår från hennes öga. Jag hoppas även att hon fortsätter att fylla denna present med andra minnen som hon kommer vara med om i livet.




Foto: mamma Helen Persson

Syskonkärlek!

Att vara systrar innebär att
dela en massa saker tillsammans
hela livet ...

Att vara systrar innebär att
veta vissa saker
om varandra
och att känna speciella känslor
för varandra.
Det är en relation
vi har sett förändras med tiden,
och ändå, på många sätt,

förblir det densamma.

Jag vet att det har funnits tillfällen
när det inte varit lätt att vara systrar,
eftersom våra olikheter
drog oss i nya riktningar.
Men vi visste alltid
att vi brydde oss om varandra.
Det är den vackraste delen
av att vara systrar.
Även om livet är fullt av förändringar,
kommer vi alltid att ha varandra,
och vi kommer alltid att dela
ett speciellt band av kärlek.

 

Puss & Kram alla ! Ha en bra dag !  <3 <3


20 jan. 11 - Nu var det ett tag sen!!!

Det är väldigt länge sen jag skrev i bloggen nu och det har hänt massor med saker under denna tid. Jag och min älskade Joakim har varit utomlands i en vecka också. Vi var på Gran Canaria och hade det väldigt mysigt och bara råde om varandra. Dagar som denna längtar man tillbaka dit väldigt mycket. Då man solade badade och shoppade hela dagarna. Det var väldigt varmt och skönt och jag gjorde fina flätor i håret för att få bort håret från ansiktet.

 

Foto: Malin Persson (mig)


Foto: Joakim (älsklingen) Jakobsson <3


Foto: servitris på en av restaurangerna vi var på.!


Foto: Joakim (älsklingen) Jakobsson <3


Det har tillexempel varit jul och den firades hemma hos min bror och hans sambo. Det var en helt underbar jul som började hos farmor och farfar och sen fortsatte hos min bror. Med god mat och trevliga människor och även fina presenter så vart denna dag helt perfekt. På juldagen kom även min älskade Joakim på besök också det blev god mat och underbara människor hemma i Påskalla då. Juldagen firades med mamma, pappa, syster, moster, hennes sambo, Jonas, Oskar, morfar och min älskling. Dagen var perfekt och framåt kvällen blev det spel ”med andra ord” väldigt roligt och speciellt då man inte fattade vad vissa saker var som man skulle förklara.

Annandagen blev det som vanligt att dra sig upp skapligt tidigt för att fara in till staden och glo på annandagsbandy på arena Oskarshamn där IF Stjärnan möte Målilla, en match som vanns av Stjärnan med 5-3. Dock spelade grabbarna inte alls bra. Men det förtjänade att vinna. På kvällen blev det även att köra älskling till bussen så han kunde åka hem till Lenhovda och jobba.

Nyåret firades hemma hos mamma och pappa med Lollo, Moa, Therese och Lisa. En trevlig tillställning där jag bjöd på tre rätters middag. Till förrätt skagen toast, varmrätt potatisgratäng med fläskfilé inbakad i smör deg och bea sås och efterrätt blev det kladdkaka med grädde. En underbar middag. Till kladdkakan spelade vi ”med andra ord” vi körde påskalla mot oskarshamn självklart vann ju påskalla men inte med mycket men vi vann. Framemot elva drog vi in mot staden för att fira in det nya året med våra vänner där. Dock gick det utför men kul hade vi i alla fall. Jag och lollo åkte hem med hennes bror och jag kom inte i säng förrän vid halv fem efter ett par samtal med min älskade Joakim.

 

Foto: Louise Dhmberg !


Den 1 januari kom min älskade älskling hem till mig och vi hade bestämt att åka till Ikea den 2 januari. När vi väl kom dit på söndagen testade vi sängar och bestämde oss för en jättefin och hög säng som jag gillade jättemycket. Vi köpte även ett skoställ till hallen och massa saker till köket.

Den 3 januari åkte mamma, pappa, amanda och jag första gången till lägenheten med alla mina saker fyllda i två bilar och ett släp. På vägen stannade vi till på maxi i Oskarshamn och köpte gardiner till alla rummen i lägenheten. När vi väl kom till lägenheten började mamma i köket och backa upp alltingen medan jag och pappa började med att sätta ihop sängen. Dock hade pappa, Pelle och Joakim glömt att ta med mitten stommen så det blev ju inte att Joakim och jag kunde sova i lägenheten den natten. Men dock fick vi i ordning med allt annat i lägenheten som vi kunde få. Med tanke på att Joakims kompisar skulle tapetsera utanför det lilla rummet och duschen.

Första natten sov vi den 5 januari då vi haft sådan tur att Joakims moster skulle till Ikea och hon kunde hämta vår mitt del till sängen så jag och Joakim kunde fixa sängen och sova där. Helgen därefter när jag och Joakim var på kalas hos Joakims mormor så tapetserade Joakims kompisar klart i lägenheten och på måndagen efter kunde jag hålla på och städa hela lägenheten så den blev helt skinande ren. Tisdagen gjorde jag min första träning med Lenhovda IF och den nya tränaren. Det var väldigt kul men jag och Simone blev frustrerade när finterna inte funkade som vi tränade på. Vilket dem aldrig gjorde. SUCK! På torsdagen åkte jag hem till mamma och pappa för att gå till arbetsförmedlingen på fredags morgonen. Vilket inte gav någonting, hade varit bättre att be mamma och pappa om hjälp istället det går fortare. Den helgen blev faktiskt väldigt rolig jag och Joakim åt tacos på fredgas kvällen och jag skjutsade honom till sin träning med grabbarma under tiden tittade jag på Let´s Dance, efter det fick jag bege mig till Lenhovda igen för att hämta Joakim. På lördagen kom Johanna och Joakim förbi på en bit mat och vi hade väldigt trevligt. Senare samma kväll kom även Ulvenhag, Virre, Jeppe, Alle och Maria för att hälsa på i vårt hem. Det blev till att spela ”med andra ord” där jag och Jeppe var King och vann finalen. NICE!!

I förrgår tisdag blev det ännu ett nytt tränings pass med Lenhovda och Simone. Denna träningen gick det lite bättre än förra gången vi vart inte lika frustrerade bara lite. Onsdags eftermiddagen spännderades med Emma Ramne vi pratade och hade jättekul hela eftermiddagen och hon for inte hem förrän framåt små timmarna, det blir att ta igen det på fredag med råge.

Idag blir det än en gång att åka till träningen det blir gymmet med laget. Innan träningen drar jag nog till Simone för att glo lite på tv. Jag hoppas på en bra dag. Dock blir det att dammsuga hela lägenheten inte det roligaste men det måste ju som sagt göras.

 

Puss & Kram på er ! <3


RSS 2.0