22 april - Äcklig mat, vresiga hundar och migrän!

Igår var inte dagen som den brukade. Till en början var den det. Jag gick upp åt frukost och sen åkte till skolan, men då visste jag inte vilket gott skratt jag skulle få senare på dagen.
I skolan va allt också som vanligt tills vi kom till lunchen.
Det brukar alltid vara god mat när vi går och äter på HR men igår var det någon äcklig fisk gryta som såg ut som fisksoppa och som till smaken var helt motbjudande. Så det blev för mej och Jennifer att ta Mc Donalds och det satt bättre till smaken haha xD

När vi tuggat i oss våran hamburgare hade vi fortfarande lite tid kvar innan vi skulle börja det sista passet. Vi satte oss ner utanför vår frisersalong där vi går i skola och tittade på allt lustigt folk som gick förbi där på torget. Just denna dag så gick en gammal dam med sin hund genom torget. Ja just det den gamla runda hunden vägrade att gå. Under de 10 minuterna som vi satt och kollade på hunden och damen hann dem gå ungefär 5 meter. Stackars tant som inte orkade dra med sig hunden som vägrade gå, efter ett tag så var de bara försvunna Jennifer och jag kollade runt och plötligt såg vi, de hade till och med kommit över gatan då haha xD Snacka om ett gott skratt som förlängde livet...

Sen kom vi till det där med migrän ja. Det fick jag senare under dagen. Mycket kraftig sådan. Det var som om någon satt och stack nålar i ögonen.. INTE SKÖNT!!!
När jag kom hem senare på kvällen blev det bara att ta det lugnt så det inte blev värre....

20 april - Dagarna rullar på!

Idag har det varit min sista dag av ledighet. Idag blev det att tvätta alla mina kläder som jag har haft med mej till Joakim. Det tog ett tag kan jag ju säga. Samtidigt som jag tvättade blev det att titta på film under dagen blev det faktiskt tre st sedda. Tio orsaker att hata dig, Wimbledon och Nanny diaries mycket bra filmer.
Såklart blev det lite småprat med Joakim under dagen osså.
 
Wimbledon blev det för hela slanten..


Imorgon blir det att börja skolan igen. Och jag hoppas verkligen att veckorna fortsätter att rulla på lika bra som de har gjort hittills. Då blir det frisör hela dagen. Jag hoppas på lite teori så jag får tänka lite för känner att min hjärna har varit alldeles för mycket off åpå den senaste tiden.-.

Efter en dag i skolan blir det träning för hela slanten och hoppas att det går bättre då än vad det gjorde idag. Det var inte rikitgt min dag idag. Hade lite väl mycket otur idag. Otur att jag stukade till min fot igen tredje gången på två veckor men det blev bara att tejpa lite extra på det då. Så hoppas att min träning går åt det andra hållet imon så jag har lite mer tur och inte blir skadad igen.

RSS 2.0