29 mars - Salongen och en lång dag i Västervik

Nu sitter jag på salongen och mina klasskompisar ska ha kunder, och jag får väl göra något som tidsfördriv. Vet inte vad det blir men något hittar man ju alltid på. Det blir en rätt seg eftermiddag. Efter salongen idag blir det att ta det lugnt på salongen en liten stund till färga håret på Jeffa och hon får ta sig ann min E-4 också. Det känns som ett stort projekt.

Sen blir försäljningskurs för hela slanten och åker inte från Västervik förrän klockan tjugo över nio ikväll. Kommer hem till mig vid klockan elva och det blir en lång dag för min stackars älskling där hemma.. Och jag kommer inte orka skolan imon..

Ha en bra dag!
Puss & Kram <3


19 mars - Äntligen !!

Äntligen har jag fått tillbaka min dator i och för sig lämnade jag in den i onsdags men känns ändå att man behöver den som mest när man har lämnat in den. Alla hemtentor kom ju nu. SÅ det känns bra att jag har fått tillbaka datorn igen. Så nu kan jag börja skriva igen. Men som jag skrev innan så trodde jag inte att min externa hårddisk skulle gå att rädda och det gjorde den ju inte heller så alla mina bilder och filmer är borta. Det känns ju inte allt för skönt men det är smällar man får ta ibland så nu blir det att köpa ett USB minne med 16 GB och lägga alla mina bilder på.

Jag ska snart iväg och kolla på syrran när hon spelar fotboll. Ska bli kul med tanke på att jag själv spelade mot henne igår och mitt lag vann med typ 15-0 men det är ju så det ska vara när utvecklingslaget möter b-laget då ska ju så klart b-laget vinna. Och i första halvleken såg det faktiskt bra ut och matchen var väldigt jämn. Det stod 2-0 efter 45 minuters spel och andra halvlek körde vi totalt slut på dem. Men jag tyckte absolut att utvecklingslaget gjorde en bra match mot oss. De hade varit värda ett mål iallafall.

Nu får alla ha en bra dag!!
Puss & Kram !!

17 mars - Studiedag

Idag tog jag verkligen tag i mitt liv igen och tog med mej min dator och min externa hårddisk och lämnade in på Nordway store för att få skiten i ordning gjord. Virus på datorn och något fel på den externa. Vi får se vad resultatet blir när det är klart förhoppningsvis har min dator blivit omformaterad och troligtvis går det nog inte göra ngt åt min externa men det är smällar man får ta. Nu får jag istället låna syrrans dator för att skriva och vara inne på internet. Och jag som hade tänkt att göra så mycket på datorn nu i dag. Men så vart ju inte fallet skulle ju komplettera det som inte var med på mitt religions arbete men det får jag göra ngn annan gång ist. och jag som tänkte att jag skulle ha hemtenta i religionen igen men det går ju inte nu när jag inte har ngn dator.
Sen blev det att komma hem och äta lite, en mikropaj väldigt god faktiskt och efter det vart det att ta en glass men eftersom jag tog ut den ur frysen samtidigt som pajen så hade den smällt väldigt mycket och när jag väl hade ätit upp den så spillde jag på mig, så himla självklart och speciellt självklart eftersom jag bara hade vita kläder och det är så typiskt mig. Finns nog bara en som kan göra en sån sak och det är just jag. Haha xD 
Nu kommer snart mamma och syrran hem så ska vi dra till kalmar och kolla på balklänning vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Jag hoppas bara att jag hittar ngn som är fin och verkligen är snygg på mig. Och jag hoppas verkligen det finns ngn färg som jag verkligen fastnar för. För då kommer denna dagen att bli helt  fullbordad.
Sen blir det troligtvis träning ikväll om jag hinner det ser jag faktiskt fram emot och borde faktiskt packa nu så jag får med mej väskan till Kalmar så vi kan åka direkt till Oskarshamn sen för att träna. Min dag är helt underbar och blir bara bättre och bättre.
Hoppas att ni också har en lika bra dag som jag!
Ha en fortsatt bra dag !!
Puss & Kram !!!

15 mars - Salongen i skolan

Nu var det ett tag sen jag skrev och tänkte att jag kunde uppdatera mig lite.
Har äntligen fått ta bort mitt gips på armen och har börjat träna handen nu. Men som läkaren sa så kommer det att ta tid och jag har redan överansträngt handen mycket. Första dygnet tränade jag för mycket och sedan så i helgen pluggade jag på all matte som jag hade kommit efter och då överansträngde jag den igen. Jag borde börja ta det lugnt men det gör jag ju så klart inte.
Idag när jag kom till salongen trodde jag att jag skulle få ta det lugnt och plugga lite med men så var inte fallet ist var en i gruppen sjuk och jag fick rycka in och färga en av kundernas hår och efter det hade jag jätte ont i handen för att jag har överansträngt mig. Borde kanske ta det lugnt nu framöver men tyvärr så kan jag ju inte det. Vet inte riktigt vad de orden betyder för ikväll blir det fullt ös medvetslös på fotbollsträningen igen ska göra säsongens första uteträning.
Och tyvärr fick jag meddela min tränare att det blir inget målvaktsspel för mig på hela denna säsongen vilket jag tycker är väldigt tråkigt eftersom jag verkligen gillar den positionen och det får bli att vara utespelare i år och det får jag se fram emot istället. Vilket jag faktiskt gör lite också.

Och till sist vill jag bara säga att jag har haft en underbar helg med min älskling Joakim Jakobsson hemma i Lenhovda. Vi tog det bara allmänt lugnt och skönt hela helgen och jag har verkligen saknat dej min älskling och nu kommer det att ta ett tag innan jag får se honom igen eftersom det inte blir något i helgen så får vänta i två veckor innan vi ses. Jag saknar dej massor Joakim <3
Du är mitt allt och jag älskar dej mest av allt min älskling :) <3

Ha en bra dag alla !

Puss & Kram !

4 mars 2010 - Allt och lite till

Nu är det verkligen ett bra tag sen jag skrev och mycket har hänt sen sist.. Jag har blivit faster till ett helt underbart litet charmtroll, lilla Kersti. Nu i helgen var jag på hennes fina dop och var lite paparazzi med morfars och Daniels kamera. För Daniel och Caroline hade fullt upp så då fick faster Malin ställa upp och ta lite fina bilder på allihop. En helt underbar dag med alla nära och kära, så klart var min älskling Joakim med också. 
Eftersom jag ínte skrivit nu på ett par månader är det klart jag måste berätta att jag har förlovat mig med min underbara Joakim Jakobsson. Det känns helt underbart. Idag har vi varit förlovade i exakt tre månader. Alltså den 4:e december 09 förlovade vi oss utan att någon visste om det. Och nu känner jag att jag är världens lyckligaste med han. Joakim är han med väldigt stort H. 

Jag kan ju även berätta att jag är världens klantigaste människa osså som inte ens kan åka pulka utan bryta ihjäl mig.. xD Jo det var för några veckor sen då vi bytte ut våran fotbollsträning mot pulka åkning i hjortberget. Självklart säger ju jag nu är det sista åket ovh några i mitt lag åker i väg och ramlar i backen utan att jag ser det. Förrän det är försent så jag försöer stanna och troligtvis kör jag över min egna höger hand när jag flörsöker stanna och får fruktansvärt ont. Ringer med panik till mamma som hämtar mig och kör till akuten där träffar jag världens snällaste doktor och jag får även åka upp på röntgen för att se om det är någon spricka. Från det att vi kommit ner till rummet igen efter röntgen tog det en timme att få svar på om jag hade brutit den. Och jag med min otur hade ju lyckats med det omöjliga och bryta tre ben i handloven på fem ställen. :P 
Så nu blir det inget klippande på ett tag. Ska tillbaka till ortopeden på tisdag för en ny koll. Hoppas på att få av gipset då men det vet man ju aldrig hur det blir med det. 
Så nu ser jag bara framåt på att få gå på bio på fredag med Louise, Caroline och kanske Izza. Det blir så klart Alice i Underlandet :P Känns som ett perfekt slut på denna veckan. 

Ha en bra dag !!
Kram :) 


RSS 2.0