17 sept. - Sitter hemma hos Joakim och väntar

Nu sitter jag hemma hos Joakim och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Men det lär ju dröja ett par timmar. Så här får jag ju vänta. Under tiden jag väntar får jag umgår mad hans mamma istället, det får bli lite kniven mot strupen som jag inte fick se igår och även top model 6 avsnitt. Så för att jag ska hinna med allt så får jag nog börja bege mej neråt. Och om jag får ihop allt ska jag försöka trycka in ett smallville avsnitt med emellan allt ihop :)

Saknar min älskling <3

Puss & Kram alla
Ha en underbar dag!






Miss my little sister :)








6 sept. - En härlig helg

I helgen har det hänt mycket roliga saker.
För det första i fredags åkte jag till älskling i Lenhovda och fick se på världens i särklass sämsta fotbolls match men jag var så klart glad ändå men det fanns vissa personer som absolut inte var så glada över den förlusten. Jag kom hem till Joakim och vi tittade på film med familjen och mös i soffan. Senare blev det sängen för att på lördagen gå upp tidigt för att åka tillbaka till Påskalla igen.
När vi först kom hem blev det att titta lite på tv och laga lite mat hamburgare :)
När väl mamma och pappa kommit hem från ett dop belv det att byta kläder och ta bilen för att skjutsa de in till stan på 50-årsfest och vi drog till maxi och köpte godis och därefter till Restaurang Cecil och köpte kina mat och vår efterlängtade peking soppa :)

Där på blev det mat hemma hos Daniel och några filmer. Senare på kvällen blev det att hämta lilla Kersti som var lite krasslig och inte orkade med festandet mer. Hon kom då hem till mig och Jocke och tittade på film :)

När väl Daniel och Carro, mamma och pappa kom hem till Daniel tog vi bilen hem till Påskalla för att sova.
Söndagen blev det uppstigning tidigt för att samlas till match mot Kristineberg. Dock gick det inte så jättebra för vårt lag en förlust med 5-1 men jag fick i alla fall göra ännu ett snyggt mål :)

Puss & Kram på er <3                      
Ha en bra dag !



Idag var studentmössan beställd väldigt fin och rosa sten mitt fram och rosa strimma runt om upptill. Guld text då det står textat Malin Persson där fram och HV07 där bak. Mycket nöjd med mitt val och nu är längtan stor efter studenten men det är ju tyvärr nästan ett  år till dess. =)




RSS 2.0