31 aug. - Ny vecka nya tag

Nu är det ny vecka och jag har haft en mycket trevlig helg med fint sällskap och lite partaj på det.
I fredags blev det att bara ta det lugnt med mamma och pappa efter en dag där jag provjobbat på Netto i Oskarshamn och haft väldigt trevligt och roligt. Sen åkte jag och köpte en ny mobil en rosa LG GT400 väldigt fin och inte alls kompliserad.

Foto: Hämtat från Google.se

Sen blev det att dra på stan med min broder och hans dotter Kersti. Efter den trevliga eftermiddagen med de så blev det en mysig kväll med mamma och pappa.

Lördagsförmiddagen spenderades i sängen och sen blev det att åka till brosan och äta frukost och hämta lilla kersti för att mamma skulle vara barnvakt åt henne vi drog in till stan och kollade lite i affärer och jag köpte två linnen ett vitt och ett grått, ett par jeans och ett par skor. Väldigt nöjd med mina köp och så fick jag älskling att köpa lite nya kläder med ett t-shirt och ett kofta mkt fina saker..Köpte även ett par skor när jag var inne i stan med border på fredagen.. Här är några bilder på det jag köpte. 



Foto: Malin Persson



Foto: Malin Persson


Efter shopping rundan med mamma Amanda och Joakim blev det att åka hem och fixa i ordning sig för att åka på partaj, då vi firade Källes 25-årsdag. En mycket trevlig kväll.

Söndagen blev en lugn och fin dag med en filt i soffan och massa mys. Sen åkte älsklingen hem på kvällen. Och jag och mamma köpte med och mys hem och vi satt framför tv:n och glodde på film Irene Huss blev det :)
En trevlig söndagskväll.

Måndagen blev en lugn dag då jag bara gick runt och fixade lite hemma, och sen kom brosan och vi åkte ut till morfar i draget och fikade lite. Sen blev det att fara hem och byta om för att åka på fotbolls träning.
Med detta sammarfattar jag en trevlig helg och en början till en ny trevlig vecka.
Tack alla !
Puss & Kram på er ! <3

23 aug. - En mycket trevlig helg

Denna helg har spenderats i Lenhovda med mkt trevligt folk.
Först när jag kom till min älskling blev det att glo på lite fotboll.. Då Lenhovda vann mot St Sigfrid med 3-0 och min älskade älskling gjorde första målet och spelade fram till det andra med en skarvnick.. En mkt bra match att titta på.
Sen efter matchen blev det att dra till älsklings kusin och fira han och hans mamma som fyllt år. Och det var en trevlig tillställning :)



Foto: Malin Persson



Foto: Malin Persson



Foto: Malin Persson


En mycket trevlig kväll. På lördagen vart det att ta det lugnt fram tills vi skulle dra till Jeppe och innan drog jag och Joakim till Joakims kompisar Morris och Sam och åt afrikansk mat, något som inte föll mig in i smaken men Joakim. När vi väl kom iväg till Jeppe blev det att ta det lugnt som vanligt Tjilla lite med lite vänner alltid trevligt och det kombinerat med lite kräfter och några bira var helt okej.
Här kommer lite bilder från det:



Foto: Malin Persson


"Bästaste Johanna <3"
Foto: Malin Persson


"Älsklingen <3 "
Foto: Malin Persson



Foto: Malin Persson



Foto: Malin Persson


"Mums så underbart gott :)"
Foto: Malin Persson



Foto: Malin Persson

Efter denna trevliga vistelse hos Jeppe blev det att bege sig till Myggan där man träffade allt annat trevligt folk. Och hela kvällen blev mycket lyckad. Och även där tog jag lite bilder.



Foto: Malin Persson



Foto: Malin Persson



Foto: Malin Persson

En mcyket trevlig kväll som sagt och på sönadgen blev det att stiga upp tidigt för att ta bilen till Vetlanda och spela fotboll mot Hvetlanda GIF vilket gick väldigt bra med en oavgjord match 2-2. Efter att vi låg under med 1-0 hämtade vi upp till 1-2 i paus och spelade underbar fotboll i slutet av första halvlek. Men oturligt nog fick Hvetlanda ett snabbt mål i början av andra halvlek och det stod 2-2 det resultat som stod sig hela matchen. Men väldigt roligt att spela fotboll denna söndag förmiddag även att planen inte var den bästa uta en stor lerpöl.
Efter matchen blev det att fara tillbakak hem till älskling och fira Joakims lillebror Noa :)

Tack allihop för en trevlig helg!
Puss och Kram <3

18 aug. - Vad ska man göra med livet

Är det meningen att man bara ska sitta på en stol och aldrig få vissa sina kunskaper? Är det meningen att hela livet ska rasa ihop på en sådan här sak? Ska man aldrig kunna ha tur i någonting? Är det bara så att vissa människor aldrig kommer att kunna komma längre än så här?
Vad är egentligen meningen med livet? Det är det ingen som vet. Ingen vet vad man ska göra åt saken när det är deppigt lest och bara så jävla tråkigt.
Just nu så hänger mitt humör på en skär tråd, en tråd som abrolut inte jag kan styra över och det gör mig bara så frustrerad och ännu mer förbannad. Jag vill kunna göra det jag kan, kunna styra över mig själv. Men hela tiden är det något som ligger och gnagger som bara inte vill att jag ska kunna bli lycklig.

Men det är i alla fall tur att jag har världens bästa älskling som stöttar och försöker hjälpa mig. Jag älskar dig min älskade Joakim Jakobsson <3 <3



Foto: Louise Dahmberg

Ha en bra dag!
Puss & Kramm <3

17 aug. - Sommaren snart över.

Det var ett tag sen jag skrev på min blogg och nu när sommarn snart är över måste jag berätta hur underbart och härligt det har varit och även ta och lägga in lite bilder från balen och studenten.
Studenten var det roligaste jag varit med om på länge och midsommar var inte sämre.



Foto: Amanda Persson


Hela gänget samlade innan vi ska gå till stadsparken.

Foto: Amanda Persson


Jag(Malin) och Ida :)

Foto: Amanda Persson



Foto: Amanda Persson



Tagen i stadsparken i Västervik på mig och min älskade syster Amanda <3
Foto: Helen Persson

Det var några bilder från balen och jag saknar redan den sista tiden innan vi slutade. Det var den roligaste och mest lärorika tiden som man kunde ha tillsammans och speciellt då man hade gott sällskap... <3

Nu kommer även några bilder från själva studenten.



Foto: Caroline Liljesand




Foto: Caroline Liljesand

Allt har gått så himla fort och nu har även hela sommaren runt iväg och man kan inte fatta att det är nu livet börjar. Det är nu livet ska ta sin start och alla äventyr skall börja. Nu ska jag börja mitt äventyr...

Puss på er alla
he en bra dag !! <3

RSS 2.0