7 sep. - Härlig helg och sjuk

I fredags efter skolan blev det att ta direkt bussen mot Nottebäck för att umgås med min älskling :) Och det hade jag längtar efter mycket länge. När jag väl kom fram och blev hämtad av Joakim efter den tre timmars långa bussresan från västervik. När jag kom till Joakim blev det att äta köttbullar och potatis mos och sedan gå ner till IP för att kolla när Joakim och hans lag skulle spela match :) Det blev vinst med 3-2 och Joakim var duktig och gjorde 2 mål :)
Efter matchen blev det att fixa iordning sej för en krogrunda med Joakim och hans kompisar :) Vi hade skit kul och bilder blev tagna med :)



Härligt som fan.. Det måste ske igen :) snart med ...



Härliga Grabbar detta och en härlig kväll vatt det med glada miner och massa med dans :) Riktigt duktiga på bugg med ;)



Härlig min där med :) Men den bjur jag på som fan :) för kul hade jag ...


Efter denna härliga helg blev det massa mys lördagskväll med familjen hos Joakim.. och söndagen började inte så bra blev väckt och hade hellre sovit lite till. Men det blev att åka hem och spela match mot Högsby och det var en rikitigt bra match vi vann med 3-0, fick till och med spela ute och det har jag längtat efter men hade också veat spela som målvakt men det får bli nästa match hoppas jag..

Men efter matchen började jag bli förkyld och måndegan började inte bra huvudvärk och massa skit fick åka hem från skolan med.. Inte gutt .

Puss och Kram <3

3 sep. - Hasselö och klippning av Emma

Idag blev det att åka till Hasselö och umgås med programmet sa de. Men det blev inget umgås med de andra klasserna. Vi fick åka båt dit och på ön väntade traktorer som skulle ta sladö. Där skulle vi kolla på fisk med en fiskare väldigt roligt NOT !!! Sen blev det att gå i kossehagen och kolla på gamla träd.. Inget kul alltså..
Sen satt vi och fikade välidigt gott :)
På vägen hem blev det att gå tipspromenad väldigt kul. Om olika saker i skärgården.
Jag fick 13/15 rätt väldigt bra av mej :D

När vi kom tillbaka till fastlandet blev det att följa med Emma hem och klippa henne det vatt jätte bra på henne. Hon vatt jätte nöjd med och det är bäst !!!


Nu ska jag sova för natten!!
Gidnatt !!
Puss & Kam <3

2 sep. - Skolan

Idag har varit en lugn morgon men hoppades inte att jag skulle få gå upp imorse när jag vaknade :)

Hade hellre legat kvar och sovit minst två timmar till men det fick ju bli att gå upp vid halv sex inget jag ville. Sen tog jag bussen till Västervik för att gå i skolan. vilket jag heller inte såg fram emot med småföretagande på morgonen och sen svenska och därefter en lektion med samhäll och just samhäll sitter jag med datorn
skriver mer när jag kommer hem :)
Puss Puss


1 sep. - Ännu en dag i skolan och en bra sådan dag

Idag började jag dagen med att stiga upp vid tjugo i fem på morgonen som vanligt. Det var absolut inte något som jag ville. Hade hellre legat kvar lite till eller vill säga ett par timmar till och sova som vanliga människor gör, men jag fick gå upp i alla fall.
Skolan började väldigt bra och det blev en lång buss resa där jag satt och läste en bok som är grymt bra "Jungfruns älskare" heter den läs den.. Så småning om började jag nicka till lite och fick lägga ifrån mej boken och sova lite. Då kom Sarah på bussen och det blev massa prat med henne innan  vi steg av bussen tillsammans vid skolan.
Då blev det projekt arbete där jag, Jessica, Jennifer och Sarah B fortsatte med vårt arbete, vi började med våran projektplan om hur vi skulle genomföra vårt projekt. Det blev intefärdigt men det blir det nog till nästa gång eller gången där på. Mitt i projektarbets tiden blev det att gå till aulan för att prova och beställa den efterlängtade student mössan. Det blev en underbart fn en också vart väldigt nöjd av mitt val. Och täner inte ångra mej heller. Sen beställde jag även mjukis byxor och en hoodtröja med mitt namn på och
student 2010 sen ett champangeglas med mitt namn på. även en
visselpipa, en guld penna så man kan skriva i min student mössa

Idag var studentmössan beställd väldigt fin och rosa sten mitt fram och rosa strimma runt om upptill. Guld text då det står textat Malin Persson där fram och HV07 där bak. Mycket nöjd med mitt val och nu är längtan stor efter studenten men det är ju tyvärr nästan ett  år till dess. =)


eftersom jag valde en med svart inne forder och även ett par
svarta solglasögon nice som tusan vatt det. Det kommer bli
ett kanon år och jag bara väntar till studenten
kommer.
Längtan är olidlig.

Puss Puss <3

RSS 2.0