30 juni - Sommarlov och jag pluggar fortfarande..

Nu sitter jag här hemma hos joakim och pluggar på historian som jag inte blev klar med innan skolan tog slut.. Men jag hoppas att jag snart blir klar med det. har försökt få ihop det nu i ett par veckor så det ska nog vara klart snart.
Det är rätt bra att Joakim är och jobbar så jag hinner med att plugga också så det blir klart. så kan jag gå ut i solen senare om den nu vill titta fram mellan molnen. Det får vi vänta och se.

ikväll blir det att gå över till Joakims moster och fira de lite han kusin fyller år. Sen är det nog bara att gå sängs när vi kommer tillbaka därifrån. Joakim ska inte med han ska dra och träna istället. Men det går nog bra ändå.
Nu laddar jag bara inför min egen födelsedag då jag fyller myndig :)
Det ska bli gutt..
Sen så fyller man ju år när man inte är hemma så slipper gå upp så tidigt av att någon sjunger för mig :)
Fast det hade nog också varit trevligt :) Man får bryta traditionerna lite någon gång ibland..

Ha en bra dag !
Puss & Kram

2 juni - Utbytes dag med hälsa & Shönhet..

Idag har varit en helt underbar dag som jag längtat till i nästan två veckor. Vi frisörer har haft utbytes dag med hälsa & shönhet. Det har varit helt fantastiskt.
Dagen började med att gå upp tidigt vid halv sex och fixa lite, äta frukost lite fort och sen gå mot bussen.
Själklart som alla andra dagar så somnade jag ju typ direkt, men vaknade i Blankaholm då Sarah gick på bussen.
Så skulle Emma göra behandlingar på mej. Det blev att börja med att vaxa mina ben och det behövdes kan jag ju säga. Efter det blev det att göra en ansiktsrengöring och därefter sminkade Emma mej jättefint. Jag blev super duper nöjd och hoppas att vi kommer att ha en sådan dag igen.

Sen blev det min tur nere på salongen nere på stan att fixa i ordning Emmas hår. Det blev att klippa lite toppar och det gick jätte bra. Sen när jag hade blåst håret så flätade jag två femflätor och det blev också jättebra.
Nu blir det träning efter skolan vilket jag absolut inte ser fram emot idag för jag har så mkt plugg i skolan som ni redan vet. Mitt stora projekt i historia om "Estland under 2:a världskriget". helst av allt skulle jag vilja åka hem och inte träna.

ha en bra dag!!
Kram

1 juni - Plugg, plugg och åter plugg!


Nu var det ett tag sen jag skrev på bloggen. Men tiden har bara gått och jag har inte haft tid att sitta och skriva på bloggen. All tid har gått åt till att göra det sista inför skolavslutningen som snart är här. Nu sitter jag med ett stort arbete om andra världskriget. Det kommer ta ett tag att sammanställa exakt vad jag ska ha med i det. För kommer inte utgå från Tyskland som man brukar göra och som man täker på när man tänker på 2:a världskriget.
Jag kommer utgå från Estland och jag känner att detta område är väldigt intressant.

Nu blir det att skriva en massa på det så får jag se hur det går med den uppgiften.
Men jag hoppas att det kommer att gå bra. Och idag åkte min älskling hem till Lenhovda igen. Helst av allt hade jag velat att han skulle stanna. För nu kommer det att bli 2 veckor utan att få träffa honom och jag hoppas bara att den tiden går fort så jag kan träffa Joakim igen.

Och när vi ses igen så kommer vi att kunna träffas hela sommarn och bara njuta av det. Jag saknar dej och älskar dej massor Joakim !!! <3

RSS 2.0